logo

Samarbeid med kvalitetsleverandører for å realisere din fritidsbolig

Skap din ideelle fritidsbolig

Med den perfekte tomten i boks står du foran den spennende og ikke minst kreative oppgaven med å velge hytteleverandør, en som sammen med deg bit for bit vil pusle sammen den ideelle fritidsboligen du ser for deg i nær fremtid. Nå vil du stå foran mange valg, mange puslebiter skal på riktig plass – inntil hele «bilde» er klart. Men vit, du vil få god og kvalifisert hjelp underveis!

Vi samarbeider med Østlaft Bygg og Blåne hytter.
Disse dyktige hytteleverandørene kan levere nøkkelferdige hytter, og gi god hjelp til å velge en hyttetype som passer deg og din families ønsker og behov.

Du står selvsagt fritt til å tegne eller bygge fritidsboligen din helt selv om du ønske det, men
vi hjelper deg gjerne med å komme i kontakt med dyktige tegnere og utbyggere.                                                                                                                                                        Vi vil legge ut ytteligere informasjon på denne siden fremover.

Blåne hytter infobilde - Renålia
Renålia - Blåne Hytter logo

Blåne Hytter

Renålia har god kontakt med Ove Anders Olsen hos Blåne hytter. Ove Anders kjenner området vårt godt og kan svare deg på alt du måtte ha av spørsmål når det kommer til valg av din fremtidige fritidsbolig.

Ove Anders Olsen kan treffes på:

Telf.: 93 21 48 66
E-post: oao@hutv.no

Blåne hytter infobilde - Renålia
Østlaft informasjonsbilde - Renålia
Østlaft logo - Renålia

Østlaft

Eirik Fossbråten hos Østlaft sitter klar til å svare på alle spørsmål du måtte ha rundt valg av fritidsbolig. Han kjenner godt til området og er begeistret for våre romslige tomter.

Eirik kan treffes på:

Mobil: 93 42 85 90
E-post: eirik@ostlaft.no
Web: ostlaft.no

Her kan du lese litt mer om Østlafts modell «Trend VEGA»: https://www.ostlaft.no/blog/trend

Østlaft informasjonsbilde - Renålia